Artistes

Antecedents

Mapa

Jan Vallverdú

Biografia_

 

Ha realitzat el Grau Superior en Il·lustració i el d’Arts Aplicades al Mur a la Llotja i el curs de Dibuix i Pintura a l’Acadèmia de Barcelona.

 

En l’últim any ha realitzat una exposició individual, Sense Títol 18x19, a la Nau Bostik de Barcelona. Com a membre de ZTK, ha realitzat l’exposició Escena X, una instal·lació de pintura a l’Espai Carme Malaret de Sant Just Desvern.

 

Els anys 2019-18 va participar en diferents exposicions col·lectives a la Galeria Espronceda, l’Atelier de Pilar Güell i a la Nau Bostik. També va realitzar una residència a Aarhus, Dinamarca, amb el projecte Inhibition. Va realitzar l’exposició individual Pour quell chouse a la Galeria La Paciffique, a Toulouse.


Entre el 2017 i el 2013 va realitzar diferents exposicions col·lectives a l’Atelier de Pilar Güell, al Centre d’Art Mutuo, a la Galeria La Place a Barcelona i a la Fax Factory a Roma. La seva primera exposició individual la va realitzar el 2015 a la Sala Planeta Bea de Barcelona.

Biografia_

 

Ha finalitzat el Grau Mitjà d'Assistent al Producte Gràfic Imprès, el Grau Superior d'Arts Aplicades al Mur de la Llotja i el curs de Creació de Personatges de l'Escola JOSO. Actualment està acabant el Grau en Belles Arts a la Universitat de Barcelona.

 

En els últims dos anys (2019-20), ha realitzat una residència a Hongria amb el projecte Open Your Art. Ha presentat dues exposicions individuals: PintyPlus Basic a la Nau Bostik, Barcelona, i Si el perro ladra tu corres a la Galeria del Cassinet d'Hostafrancs (Barcelona). També ha participat en l'exposició col·lectiva de ZTK, Escena X, a l'Espai Carme Malaret de Sant Just Desvern. I ha format part d’exposicions col·lectives a El Corralito a Terrassa, a l'Atelier de Pilar Güell, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Facultat de Belles Arts, a Barcelona i a l'Ajuntament de Tagamanent.

 

El 2018 va guanyar el Segon Premi d'Art Jove de Sants i va ser seleccionat a la Fira d'Art Salàs de Pallars i a VidmarFestival. Va organitzar i formar part de l'exposició col·lectiva Sin Wifi a la Nau Bostik i va exposar al Centre Martinenc i l'Atelier de Pilar Güell.

 

Entre el 2017 i el 2018 va realitzar diferents performances de pintura i música a espais culturals i bars del Raval, Gràcia i Badalona i Sabadell i va dur a terme la realització de diversos murals a l'Aerosol de París i a la Nau Bostik. També va participar en exposicions a La Virreina, l'Espai Anna Valls, La Llotja a Barcelona i a La Place a França. El 2016, quan comença la seva trajectòria com a artista, va dirigir el mural del IV Festival de L'Escocesa i va fer la seva primera exposició individual a l'Escola Xamfrà.

Nebil Riadh

Quim Gordun

Biografia_

 

Ha realitzat el Grau Superior d’Animació i modelatge 2D/3D, al centre Jesuïtes Sant Ignasi-Sarrià, el Grau Superior d’Arts Aplicades al Mur a l’Escola Superior i d’oficis la Llotja i el curs de Dibuix i Pintura a l’Acadèmia de Barcelona.


En l’últim any ha participat diferents exposicions col·lectives a la galeria l’Atelier de Pilar Güell a Barcelona. Com a membre de ZTK, ha realitzat l’exposició Escena X, una instal·lació de pintura a l’Espai Carme Malaret de Sant Just Desvern. També ha realitzat workshops de graffiti i modelatge 3D a Sant Just Desvern.

Biografia_

Després de realitzar el batxillerat tecnològic, el 2017 va finalitzar el Grau en enginyeria de disseny industrial a Elisava.

 

Com a membre de ZTK, ha realitzat l’exposició Escena X, una instal·lació de pintura a l’Espai Carme Malaret de Sant Just Desvern.

El 2018 va realitzar diferents residències a Nepal i Indonesia on va realitzar la decoració del festival Prakiti-Shakti, va dissenyar la restauració pictòrica de la façana Orfanato Shanga-Activa de Kathmandú i va realitzar diferents projectes artístics amb nens del Centre de nens amb diversitat funcional (CVDS, Kathmandú). També va dirigir projectes d'art a l'Escola de Nens amb Autisme (SLB Khusus Autis Al ikhlas, Bukittinggi, Indonesia).

Entre el 2013 i el 2017 va treballar instal·lacions, decoracions i escenografies per a diferents projectes del col·lectiu Loud Music. I, el 2017, va col·laborar amb l'artista Nil Nebot al projecte Apropiació sostenible al terreny de Collserola, construint una cabana de permacultura.

Víctor Vallès

Martí Amor

Biografia_

 

És graduat en Ciències Polítiques i Cooperació Internacional, que va començar a la Universitat Autònoma de Barcelona i va finalitzar a la Università degli Studi La Sapienza, Roma. Actualment està cursant l'últim curs del Màster en Drets Humans i Cooperació Internacional a la Università di Bologna, Bolonya, Itàlia.

Com a membre de ZTK, ha realitzat l'exposició Escena X, una instal·lació de pintura a l'Espai Carme Malaret de Sant Just Desvern.

Entre el 2013 i el 2018 va organitzar diferents projectes i activitats a centres com el Casal d'Infants del Raval a Barcelona, l'Unis-Cité Midi Pyrénées o l'Association Cites du Secours Catholique (ACSC) de Tolosa.

El 2012 va ser assistent de càmera al documental "Trabajadoras hoy".