top of page

Graduada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona amb un 10 (Matrícula d’Honor) al Treball de Fi de Grau, L’espai d’un perímetre, tutoritzat per Rasmus Nilausen. Amb un màster en Curadoria: exposicions, disseny i espais d’EINA, i finalitzant el Grau en Humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya.

 

Actualment, codirigeixo el projecte de La Butxaca Màgica, un espai cultural, d’exhibició i encontre, on tinc el taller/estudi i on es realitzen exposicions d’art contemporani i esdeveniments culturals i artístics.

 

El 2020-21 vaig ser finalista a BCN Producció, amb la proposta curatorial (Re)forma, una exposició de pintura a gran escala. Mentrestant, la meva obra Perímetre va ser adquirida per Patrim i vaig exposar a la Fundació Felícia Fuster amb l’exposició col·lectiva Bauen: palpem ecos i murmuris, i a la Fundació Vila Casas dins de l’exposició Estètiques de la proximitat. També vaig formar part del jurat de Patrim per a les noves adquisicions de la Universitat de Barcelona.

 

Seleccionada a les Fires Mad Madrid 2020 i MARTE València 2018 on vaig exposar obra pictòrica i al Loop Festival 2018 amb vídeo. Paral·lelament, vaig obtenir el Primer Premi de Mutua Catalana a Tarragona 2019, i vaig rebre una Menció d’Honor al concurs de pintura DAART i a la Bienal Iberoamericana d’Obra Gràfica a Càceres.


El 2018-2017, vaig viure dos anys a Berlin i vaig preparar la meva primera exposició individual, En intersecció, exposada a Olivart Art Gallery, galeria que m’ha representat els primers cinc anys de la meva trajectòria. Durant els anys 2017-2012, vaig participar en diferents exposicions col·lectives a Barcelona: Olivart Art Gallery, Start, Esart i Mutuo Art Center. També vaig formar part d’una exposició col·lectiva a la galeria de l’École Saint Luc a Bèlgica, i vaig realitzar una publicació per al projecte Rivisitazione di libri a Itàlia.

bottom of page